× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

21-03-2016

Wedstrijdverslag - RS Moorslede - Bucamp Anthony

Wedstrijdverslag - RS Moorslede - Bucamp Anthony

Bucamp Anthony : "Op zaterdag was er al de technische controle, er waren wat problemen maar alles liep uiteindelijk goed. Op zondag begonnen we met veel stress aan de wedstrijd.
Bij de start van de eerste kp verliezen we wat tijd door dat we dachten een lekke band te hebben. Achteraf bleek dit echter vals alarm, ondanks een spil behalen we nog 10.41. In de tweede kp verbeteren we onze tijd en geven het publiek en de baanpostennog wat spektakel. Kp 3 hebben we onze tijd nog wat verbeterd en met nog wat spectakel halen we 9.03.13. Op kp 4 was het de bedoeling om voor fun en spektakel te gaan voor het publiek, dat hebben we gedaan en onze tijd was nog beter: 8.57...

Het was een leuke ervaring samen met mijn broer, zeker voor herhaling vatbaar! Ik bedank iedereen die er was voor ons. Emanuelle Sesmet voor  de service, Axel Vandroemme en vader om ons te helpen met alle documenten en  het service, Cathelin Neyens voor de auto te brengen en service te doen. Jammer dat hij snel uit de wedstrijd verdween met mechanische problemen aan de de Mini.
Ook wil ik nog de fotografen bedanken voor de foto's en niet te vergeten de baanposten die voor de veiligheid hebben gezorgd!

De volgende wedstrijd is de Monteberg worden, en dat zal iets speciaal worden, we rijden in eigen streek en ik vier m'n verjaardag op 24 april!"

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen