× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

14-03-2016

Wedstrijdverslag - RS Moorslede - Brecht Hoorne

Wedstrijdverslag - RS Moorslede - Brecht Hoorne

Brecht Hoorne: "Na een drukke winterstop waren we blij eindelijk terug aan de start te staan. De eerste ronde hadden we voorgenomen om geen risico’s te nemen en we werkten de proef aan een strak tempo af. Met een tweede tijd in div 1-2 en 14e algemeen waren we zeer tevreden, al moesten we even de wenkbrauwen fronsen toen we de tijd van concurrent Stefaan Tjoens zagen die met zijn Subaru maar liefst 12 sec sneller was.
Bij de start van de tweede ronde kregen we opeens problemen met de koppeling. Na een paar bochten ging het terug beter maar af en toe dook het probleem terug op. Beetje gefrustreerd probeerden we de verloren tijd goed te maken maar daarbij gingen we even rond en in de laatste bocht schoven we in de gracht. Gelukkig stonden de juiste mensen op de juiste plaats. De toeschouwers wisten ons in zeer korte tijd terug op de weg te helpen waarmee we onze weg konden vervolgen. Super om te zien hoe de mensen ons toegesneld kwamen en er alles aan deden om ons verder te helpen, dikke merci hiervoor!!
De laatste twee ronden verliepen vlekkeloos en we deden er alles aan om nog de spektakelbeker in de wacht te slepen. Het plezier kwam terug en op het einde van de dag hadden we terug een super gevoel. Bovendien konden we na alles nog terug komen naar de derde plaats in div. 1-2 waardoor we met opgegeven hoofd terug huiswaarts konden!
"

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen