× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

24-02-2016

Haspengouw Rally - 15 deelnemers in de M Cup

Haspengouw Rally - 15 deelnemers in de M Cup

Aanstaande zaterdag vindt rond Landen de eerste manche van het BRC plaats met de Haspengouwrally. Eerder melden we u al dat ook de M-Cup dit seizoen weer van start gaat voor 6 wedstrijden. Toen konden we u al een preview geven met namen als Franky Boulat, Kurt Braeckevelt, Tom Ceuppens, Marc Maertens, Bert Truyens en Nederlanders Sjeff Meersschaert, Wim Muilwijk en Jurgen De Bruin. De laatste weken tekenden echter nog een aantal piloten in bij de organisatie, waardoor er zaterdag maar liefst 15 teams in de M-Cup van start gaan. Uiteraard verdienen deze late beslissers ook nog de nodige aandacht.

De eerste naam is geen onbekende. Tobi Vandenberghe start zaterdag met de BMW 1 reeks van Schmid. Tobi wordt meteen torenhoog favoriet voor de eindzege in de M-Cup, aangezien hij vorig jaar 4 van de 5 manches won en kampioen werd in klasse M. Ook Frank Baert start met een 1 reeks uit dezelfde renstal. De zaakvoerder van ’t Boothuis was vorig jaar ook een trouwe deelnemer en zal ongetwijfeld meestrijden in de subtop.
Patrick Diels is ook weer van de partij. Van deze lokale piloot mogen we een hoge klassering verwachten, zeker nadat zijn E36 tijdens de wintermaanden een krachtiger motor en een sequentiële bak ingebouwd kreeg. Gerry Heusdens mikt vooral op regelmaat om zijn mooie derde plaats in de eindstand van de M-Cup 2015 te trachten evenaren of wie weet zelfs te verbeteren.

Tot slot verwelkomen we ook nog 3 nieuwkomers. Joeri De Bouvere, een piloot die we vooral kennen van zijn Golf 1, maakt de overstap naar een BMW E30 325. Sam Ceuppens, familie van de eerder genoemde Tom, start ook met een BMW E30 en Jean-Louis De Roeck was de allerlaatste om zich op de valreep in te schrijven. Deze Waalse piloot is vooral door zijn mooie Celica GT-Four gekend. Hij start met een BMW E30 M3.

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen