× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be

09-02-2016

2016 - Tom Ceuppens in BRC en M-Cup met gereviseerde BMW 1 serie

2016 - Tom Ceuppens in BRC en M-Cup met gereviseerde BMW 1 serie

Ook in 2016 zal Tom Ceuppens opnieuw een quasi volledig BRC afwerken, enkel Ieper staat niet op het programma. De overige 8 wedstrijden van het BRC worden gecombineerd met de volledige M-Cup en de uitstap naar de noorderburen in Etten-Leur. "Hier en daar pikken we misschien nog een VAS wedstrijd mee naargelang de drukke agenda van Tom z’n bedrijf Retrabouw." wist copiloot Frank Werner nog toe te voegen. 

Tom Ceuppens: "Terwijl, voor ons piloten, het rally gebeuren een drietal maanden stil lag, werd er door onze servicemannen Ken en Wim direct na Zuid Limburg begonnen met de heropbouw van de wagen. Gans de winter werd alles afgebouwd en nagezien, alle deukjes glad gestreken en terwijl werd er ook een sequentiële versnellingsbak ingebouwd. Dit is zowat de grootste verandering aan de wagen, voor de rest blijven we trouw aan de standaardversie. Bedankt Ken en Wim voor de vele uurtjes werk en natuurlijk ook aan de vrouwen om hun mannen zo veel te moeten missen. De catering wordt dit jaar ook terug verzorgd door Pegie.
De versnellingsbak zal uiteraard een aanpassingsperiode vragen maar één maal die onder de knie willen we vooral in de M-Cup terug hetzelfde doel halen van 2015. Een mooie en sympathieke formule waar we door onze regelmaat een mooie resultaat boekten. Onze eerste wedstrijd is de Haspengouw en we hopen in 2016  terug op veel plezier en veel supporters .
"

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen