× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

08-12-2015

Wie er vroeg bij is doet z'n voordeel in Spa (deelnemers) en Ypres (toeschouwers)

Wie er vroeg bij is doet z'n voordeel in Spa (deelnemers) en Ypres (toeschouwers)

Spa Rally 2016

Nu de historic Tour de Belgique (net) is afgerond, maakt het team van DG Sport zich op om de Spa Rally 2016, voorzien op 18 en 19 maart, voor te bereiden. "Niet alleen hebben we nu meer tijd dan vorig jaar, we weten nu ook beter wat er precies moet gebeuren, dankzij onze ervaring die we tijdens de eerste editie hebben opgedaan", benadrukt Christian Jupsin, directeur van DG Sport.

De inschrijvingen voor deze tweede manche van het Belgian Rally Championship (BRC) zijn ondertussen geopend. Dankzij de steun van nieuwe sponsors is het de organisator nu mogelijk om de deelnemers een heel aantrekkelijk aan te bieden, voor zij die zich voor 15 februari 2016 inschrijven.

Dit zijn de tarieven:

Voor de moderne wagens:
BRC: 1.100 € (1.300 € indien betaald na 15/02) // zonder reclame: + 1.000 €. 

Voor de historic wagens:
VHC : 1.100 € (1.300 € indien betaald na 15/02) // zonder reclame: + 1.000 €.  
VHRS : 950 € (1.150 € indien betaald na 15/02) // zonder reclame: + 1.000 €.  
DEMO : 500 € (700 € indien betaald na 15/02), twintig plaatsen beschikbaar (eigen selectie). 

Net zoals in 2015 hoopt DG Sport heel wat regionale teams te kunnen ontvangen, teams die zich anders zouden beperken tot provinciale rally's. Om ze te helpen het nationale rallyniveau te leren kennen is de organisator van de Spa Rally nog op zoek naar een formule om zijn speciale tarieven te kunnen aanbieden.

Hoewel het precieze parcours - dat al een tijdje vastligt - pas over enkele weken zal worden onthuld kunnen we nu al aankondigen dat er 185 km. tegen de klok zullen moeten worden afgewerkt. Op vrijdagavond staan er vijf proeven op het programma, het hoofdgerecht volgt op zaterdag, met zestien klassementsritten. De finish is voorzien rond 20 uur... en wordt gevolgd door een stevige fiesta, in navolging van het feestje dat de Spa Rally 2015 en de recente Tour de Belgique afsloot...

Tenslotte nog meegeven dat het project om een chronorit live op televisie te brengen goed vordert... U merkt het, de Spa Rally 2016 staat op de sporen en DG Sport heeft nog een paar andere mooie verrassingen in petto!

Kenotek Ypres Rally 2016

Op zoek naar een origineel Kerst en/of Nieuwjaars Cadeau?  De Very Early Bird XMAS Tickets Kenotek Ypres Rally 2016 series zijn aan extra voordelig tarief te koop voor de eerste 500 vroege beslissers.

Wil je flink besparen? Koop nu je Very Early Bird XMAS Ticket Ypres Rally 2016 aan 35€ in plaats van 50€ de week van rally.  Aanbod geldig voor de eerste 500 tickets. Je ontvangt een ordernummer na betaling en een pdf ticket die je thuis kan uitprinten.  Dit pdf ticket kan je in de week voor de rally omwisselen in de rally shop Grote Markt Ieper in een polsband ticket.

Meer info via deze link.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen