× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

23-10-2015

Steve Becaert voegt 2 extra wedstrijden toe aan programma met de VAS titel als doel

Steve Becaert voegt 2 extra wedstrijden toe aan programma met de VAS titel als doel

Het seizoen van Steve Becaert zat er normaal op na de Hemicuda Rally, maar dankzij een hoofdsponsor kan Steve in extremis nog 2 extra wedstrijden rijden...

"Ons budget voor dit seizoen was erdoor maar dankzij onze hoofdsponsor A&D trucks en trailers kunnen we nog de 2 resterende VAS wedstrijden aanvangen. Bij deze willen we zaakvoerder Christ bedanken voor het vertrouwen en hem met deze nieuwe publiciteit eens extra in de picture plaatsen. Zaakvoerder Christ Vandamme is zelf een rally liefhebber en door onze jarenlange samenwerking konden we hem makkelijk overtuigen om ons nog een extra steuntje te geven." aldus Steve Becaert.

Aanvankelijk was het de bedoeling om enkel Kortrijk te rijden maar omdat de VAS titel nog haalbaar is werd Sint-truiden ook nog op de kalender geplaatst. "Wie weet worden we nog VAS kampioen maar aangezien Bert Coene ook in Limburg wil starten zie ik dit niet meer meteen haalbaar alhoewel onze sport behoorlijk onvoorspelbaar is...onze bedoeling is om ons nog 2x te tonen dit jaar. Tot dusver kunnen we zeker op een geslaagd seizoen terugblikken en willen we nog eens onze andere trouwe sponsors bedanken!"

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen