× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

15-09-2015

Wedstrijdverslag - RS Leptinnes - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - RS Leptinnes - Steve Becaert

Steve Becaert: "Via mijn copiloot Nico Beernaert die goed bevriend is met Patrick Mylleville, die op zijn beurt dan weer goed bevriend was met iemand van de organisatie, reden we zo de rallysprint van Leptinnes.

Zo eens een ASAF wedstrijd rijden is wel weer eens een aparte ervaring... Ik wist bijvoorbeeld niet dat je in de ASAF als co mocht meegaan op turnpantoffels of met een T shirt waar op staat rally is not a crime ipv brandvrij ondergoed.
We gingen er in de eerste plaats om ons te amuseren, het resultaat was van weinig belang. Zaterdag tijdens de verkenningen had het onophoudelijk geregend wat het de dag van de wedstrijd niet zo gemakkelijk maakte. We reden er 4 goeie ronden met steeds een 3de tijd . Dit bleek voldoende te zijn om er een podiumplaats aan over te houden. We kwamen er nooit aan te pas om de plaatselijke piloten die op plaats 1 en 2 eindigen te bedreigen. Als je het palmares van JN Tournay bekijkt die tweede eindigde zat er zeker niets meer in voor ons, zeker niet in een streek die ons onbekend is. Als je ziet dat een Peugeot 306 op straatbanden 4de eindigde voor een Lancer EVO 9 en een Porsche mag je wel zeggen dat je de ASAF niet mag onderschatten.

We gaan met dezelfde ingesteldheid naar Oudenaarde toe waar we ook puur voor het amusement zullen gaan, gezien het deelnemersveld zal er voor ons maar weinig te rapen vallen vrees ik. Nadien nog de Hemicuda en dat zal het dan normaal voor ons gaan zijn."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen