× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

11-09-2015

Wedstrijdverslag - ConXioN Omloop van Vlaanderen - Franky Boulat

Wedstrijdverslag - ConXioN Omloop van Vlaanderen - Franky Boulat

Pedro Houthoofd: "De omloop van Vlaanderen was voor mij een totale verassing, ik werd last minute opgebeld door mijn maatje Steven Caytan met de vraag of ik kon navigeren voor Franky Boulat omdat Rob zijn vaste co ziek geworden was donderdag voormiddag... Ik heb toen toegestemd en zo snel ik kon vertrokken naar Roeselare om te verkennen... Het was toch wat wennen aan een totaal ander notasysteem maar alles is goedgekomen...

De vrijdagavond misschien wat te voorzichtig gestart met een 25ste plaats algemeen na 3 kp's. De zaterdag morgen vertrokken we met een goed gevoel en na de eerste ronde waren we 8 plaatsen opgeschoven naar een 17 de stek. Dit hebben we de volledige dag aangehouden wat ondanks de gladde omstandigheden niet simpel was. Zo werden we 17 de algemeen, 3 de in de klasse en het belangerijkste voor Franky 2 de in de M Cup wat heel belangerijk was voor de punten in het kampioenschap.

We waren beiden tevreden, Franky is echt een krak van een piloot, bij deze wil ik ook nog eens de servicemannen bedanken en alle supporters en vooral dakwerken Nico Huyghe die mijn grootste sponsor is zonder hem was dit alles niet mogelijk. Hadden we wat meer de tijden gevolgd kwamen we nog dichter, het was pas toen Steven Dolfen na koers vertelde dat het spannend was dat we doorhadden dat we 15de stonden... maar geen beklag de punten zijn binnen en dit was het doel..."

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen