× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

03-09-2015

Voorstelling Peugeot Dolfen/Wathelet - Tommelein/Froyman

Voorstelling Peugeot Dolfen/Wathelet - Tommelein/Froyman

Bij café 't Hoekske in Geluveld werden deze avond de Peugeots van Steven Dolfen (208 R2) en Jeroen Tommelein (205) voorgesteld naar aanleiding van hun deelname aan de ConXion Omloop van Vlaanderen. 

Jeroen Tommelein en Maxime Froyman nemen met de vertrouwde Peugeot 205 Gti deel aan het Criterium. "Het Criterium is ideaal voor ons, voor Staden waren we iets te laat om in te schrijven, zo hebben we beslist om in Roeselare deel te nemen. Zeker als het regent kunnen we wel redelijk vooraan zitten." vertelde Jeroen ons. "Het is al het negende jaar dat ik met deze 205 rij, ooit hebben we eens het budget van een volledig seizoen gespaard om in Ieper met een mooie wagen te rijden, maar dat hoeft niet meer voor ons. We hebben veel plezier en alles blijft betaalbaar.
Na de Omloop rijden we nog Doornik en Kortrijk. We kiezen voor Doornik omdat de proeven heel uitdagend zijn, en ook qua inschrijving is het in de ASAF een pak goedkoper dan hier in Vlaanderen... Maar eerst nog de Omloop tot een goed einde brengen!
"

Steven Dolfen kruipt in de ConXioN Omloop van Vlaanderen opnieuw achter het stuur van de Peugeot 208 R2. "Weet je na de tegenslagen zal ik wel rustig starten. Ik heb nog maar heel weinig ervaring in Roeselare, en moest toen na enkele proeven reeds opgeven. Dit is voor mij een heel moeilijke wedstrijd, met al die maïs zijn er heel veel blinde situaties... Ondanks dat hoop ik stilletjes op regen, dan presteer ik best."

Meer foto's van deze voorstelling op de facebook-pagina van rallylovers.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen