× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

02-09-2015

ConXioN Omloop van Vlaanderen - Ford Pinto Cup

ConXioN Omloop van Vlaanderen - Ford Pinto Cup

Na een inactiviteit van 2 maanden worden dit weekend de tenten terug opgesteld voor de 5de manche van de Belgium Ford Pinto Cup te Roeselare. De parking van de Expo Hallen zullen het decor vormen voor een hopelijk terug spannende wedstrijd. Olivier Kurt zal zeker proberen om het max. van de punten te behalen bij de afwezigheid van Van Wanseele Jeroen, de virtuele leider in het Kampioenschap, die door professionele redenen niet kan deelnemen. 

Dus worden alle ogen deze keer gericht op de terugkomst van onze kampioen van vorig jaar Catteeuw Rudy. Hij zal zich tijdens de laatste 3 wedstrijden terug in het Kampioenschap proberen te mengen. Aangezien enkel de 5 beste resultaten meetellen kan hier nog van alles gebeuren. Ook Nemegheer Tom staat terug aan de start en bij hetzelfde ritme van Wervik, kan ook hij terug mooie tijden laten noteren. Verhaeghe Koen zal deze keer met ervaren Co Breyne Jeannick aan de start verschijnen. Doordat de rally over 2 dagen wordt verreden, kan alle ervaring een pluspunt betekenen. Hopelijk is de pech die hem al een tijdje achtervolgt nu volledig verdwenen. Ook Warnez Sam zal terug aan de start staan om verder ervaring op te doen en te laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. 

Als extra kunnen we ook melden dat Soenens Wim in Roeselare samen met De Waele Koen zullen deelnemen aan het Pinto Cup Kampioenschap We hebben dit jaar toch al een paar primeurs kunnen melden en dit maakt de Cup er alleen maar spannender op. Verder moet ook Paquot Olivier wegens professionele redenen spijtig genoeg forfait geven. 

Kom de Piloten allen aanmoedigen in en om Roeselare op Vrijdag 4 & Zaterdag 5 september!

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen