× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

17-08-2015

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Steve Becaert

Steve Becaert: "Na Staden gingen we eens kijken wat we nog zouden rijden. Was het resultaat goed dan hadden we mss plannen om de rest van het vas kampioenschap te rijden, bij een opgave zouden we nog één en ander à la carte rijden.
Het begon nochtans goed in Staden. Halfweg koers stonden we op een mooie 5de plaats en bij het ingaan van de laatste ronde zelfs 2de na het uitvallen van Van Hoof. Maar in de voorlaatste kp reden we lek dus mocht het weer maar eens niet zijn. Telkens we kans maken op het podium krijgen we af te rekenen met pech. Als ik op mijn waarde gekopt ben kan ik dat toegeven en kan ik daarmee om gaan maar uitvallen op zo een manier kan ik moeilijk aanvaarden hoewel het bij deze sport hoort.

Momenteel is de ontgoocheling zo groot dat ik niet meteen weet wanneer ik weer nog eens rij. Ondertussen zitten we ook al aan 8 wedstrijden in 5 maand waaronder Ieper dus hebben we al een mooi seizoen gehad tot dusver. We merken ook dat we de wagen steeds meer en meer onder knie krijgen en onze concurrenten goed kunnen volgen en dit is dan weer een mentale opsteker. Ook klikt het met de nieuwe co Nico Beernaert waarmee ik normaal gesproken vanaf nu de meeste wedstrijden zal rijden. De ervaring van Nico komt goed van pas en we amuseren ons steeds. Nu gaan we eerst alles wat laten bezinken en zullen wel zien op welke startlijst we terecht komen..."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen