× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

18-07-2015

Wedstrijdverslag - TBR Rally - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - TBR Rally - Steve Becaert

Steve Becaert: "Na onze mooie prestatie in Ieper wist ik wel dat ik in de TBR snel in het goede ritme zou zitten en dat bleek ook wel zo te zijn. Ik ben nogal een trage starter maar deze keer bleek ik vanaf kp1 al goed wakker te zijn en waren we meteen mee met de ganse EVO bende. 

Op kp 6 maakten we een kleine schuiver wat ons een sec of 15 koste en zo enkele plaatsjes zakten in die top 10 die heel kort bij elkaar zat. In tegenstelling tot Ieper was ik niet sneller dan Vermeeren of Coene, in tegenstelling tot hen stond ik nog op de Ieper programmatie wat toch een 25 pk scheelt tegenover wat toegestaan is in de VAS reglementering en net dat kwam ik tekort om hen te bedreigen. Niettegenstaande dat Vermeeren en Taveirne een beresterke wedstrijd gereden hebben. Op de laatste kp maakte Bert nog een foutje wat hem de 6de plaats aan mij koste. 

We rijden op 15 augustus Staden waar we toch weer de ambitie hebben om vooraan mee te doen. Ik ben echt tevreden over het feit dat we nu reeds vooraan kunnen meespelen, ten slotte is dit nog maar tweede seizoen in de rallysport..."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen