× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

03-07-2015

Wedstrijdverslag - Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag - Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

MAS-RACING op 0.5 sec van podium. 

De Ypres Historic Rally 2015 ( nationaal ) is voor ons supergoed verlopen met een 4 de plaats algemeen . Op vrijdag gingen we vlot van start en stranden op een 7 de plaats algemeen zoals we gehoopt hadden.

Zaterdag begon het echte werk en al vlug stelden we vast dat onze concurrenten pech hadden of al dan niet in de fout gingen . Zo klommen we op naar een 5 de plaats en even nadien stonden we zelfs op de 3 de plaats . Met Hollebeke voor de boeg stonden we 3 de met bijna 1 minuut voorsprong allee zo dachten we , maar dat was misrekend . Die kp hebben we vlot afgereden maar niet met de nodige risico’s , zodoende we na de finish opeens opmerkten dat we 14 sec verloren op R Maes en pas 4 de stonden op 1.2 sec .

Niet getreurd , we konden naar de service en daar nog eens alles overlopen hoe we onze achterstand konden wegwerken . Conclusie : de laatste 2 kp’s voluit gaan en geen blutsen maken . Op kp Reninge gaven we terug 0.2 sec toe en stonden op 1.4 sec achterstand . Watou 2 moest de scherprechter worden , we hebben alles op alles gezet en plaatsen de scratchtijd van 8.17.1

Toch kwamen we nog die 0.5 sec tekort voor het podium . We hebben ons best gedaan , de wagen werkte perfect , toch dik tevreden met die 4 de plaats. Voor foto’s en filmpjes van deze wedstrijd kun ej altijd op onze eigen website terecht : www.mas-racing.beAlvast bedankt aan iedereen die ons steunde tijdens deze mooie rally .

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen