× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

24-06-2015

Preview - Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

Preview - Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

De 23ste historic rally van Ieper gaat woensdag al van start met de shakedown te Boezinge . Voor mij is het al enige tijd geleden dat we de shakedown meereden . Dit jaar gaan we er evenwel van start , niet voor een laatste test voor de wagen maar wel om de samenwerking tussen piloot en co piloot ( eerste maal samen in wagen ) in optimale omstandigheden voor te bereiden .

De reservemotor van Wervik zal terug van dienst zijn , de nieuwe motor laat nog efkes op zich wachten jammer want ik zou de extra power goed kunnen gebruiken .

Vrijdagavond word het echte werk op gang geschoten met Boezinge en Langemark , jammer dat Boezinge er geen 2 de maal verreden word . Zaterdag is de wedstrijd iets langer en zal het verschil gemaakt worden op de proeven die maar éénmaal verreden worden . Enige tijd geleden was Ieper nog een rekenkundige rally waar er gedoseerd moest worden in het begin , maar nu liggen de kaarten anders . Vanaf de eerste proef zal er druk moeten gezet worden om toch binnen die top 10 te belanden . Jammer dat deze wedstrijd geen groot aantal wedstrijd kilometers bevat zoals voorheen .

Toch ben ik ervan overtuigd dat het een leuke en mooie wedstrijd word waar er keihard gereden zal worden . Wij stellen een top 5 plaats voorop maar dit word zeker niet gemakkelijk gezien het heel sterke deelnemersveld . Ons team is er klaar voor !!!!! Supporters en sponsors wees alvast op post , zeker ook langs komen op de service te Boezinge in de mas-racing tent voor een koele verfrissing. Voor alle foto’s en filmpjes kun je altijd op eigen website : www.mas-racing.be.

 

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen