× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

20-06-2015

Nieuwe kleuren voor de BMW M3 van Christophe Merlevede in Ypres Historic Rally

Nieuwe kleuren voor de BMW M3 van Christophe Merlevede in Ypres Historic Rally

Tijdens de komende Ypres Historic Rally zal de BMW M3 van Christophe Merlevede aantreden volledig in de kleuren van Hankook. "Als verdeler van banden heb ik een goede relatie met de mensen van Hankook en voor Ieper hebben we de wagen volledig in hun kleuren laten zetten." vertelde Christophe ons deze morgen.

In Wervik kon Christophe afsluiten op een 7de plaats net na de Subaru Legacy van Paul Lietaer, maar ruim voor de eerste historic. "Ik ken Wervik natuurlijk al redelijk goed, het zal mijn eerste deelname zijn in Ieper. Maar ja, dat geeft natuurlijk vertrouwen... We hebben onlangs een kortere verhouding gestoken in de wagen, en ik moet zeggen dat ligt me wel. De wagen is nu een stuk agressiever, ok de topsnelheid is gedaald van 200 naar 180 km/uur maar hoeveel keer zitten we echt aan die top?"

Deelnemen aan de rally van Ieper met een M3 was als kind voor Christophe een droom. "Moest je me 20 jaar geleden verteld hebben dat ik nu met mijn eigen M3 zou in Ieper kunnen starten... Nee, ik ging het toen niet geloven! Ik ben wel verbaasd dat er niet meer wagens van deze generatie aan de start staan. Veel wagens lijken te kunnen deelnemen, maar vaak is er technisch zoveel aangepast dat ze onmogelijk nog in historic kunnen deelnemen.
Ik ben echt bijzonder blij dat we dit jaar eindelijk met de M3 Ieper kunnen rijden. Het zal echter nog een drukke week worden, het is net bijzonder druk in de verkoop van velgen en banden (www.mlv.be) en woensdag moeten we reeds klaar zijn om de shakedown te rijden... Maar je hoort me zeker niet klagen!
"

Meer foto's van de M3 op onze facebook-pagina.

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen