× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

18-06-2015

Wedstrijdverslag -Motul Rally van Wervik - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag -Motul Rally van Wervik - Patrick Mylleville

De Motul Historic Rally van Wervik 2015 is voor ons zeker meer dan geslaagd , wij zijn op de  4 de plaats afgevlagd op amper 6 sec van de 3 de plaats .

Normaal gingen wij starten met de nieuwe motor maar deze was nog niet klaar , daarmee zijn we terug gestart met de reservemotor die zijn strepen reeds verdiende en toonde dat hij heel betrouwbaar is . We mankeren wat power met deze motor maar toch kijken wij tevreden terug op de wedstrijd .

Wij gingen van start aan een strak tempo maar toch iets te braaf zodat wij amper op de 9 de plaats de eerste ronde konden afsluiten  . Mijn gelegenheids co Johnny Fonteyne deed zijn taak supergoed zodat wij onze crono’s iedere keer scherper konden zetten om zo toch nog op een vierde plaats te eindigen .

Wervik was bedoelt als test voor Ieper met de nieuwe motor maar dit lukte niet , onze reserve motor deed het terug supergoed en zo gaan we vol vertrouwen naar Ieper toe. Supporters bedankt voor de massale aanwezigheid en aanmoedigingen , nu op naar Ieper. Afsraak volgende week woensdag 24 juni op de shakedown in Boezinge.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen