× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

16-06-2015

Persvoorstelling MAS Racing - Patrick Mylleville - Kristof Dejonghe

Persvoorstelling MAS Racing - Patrick Mylleville - Kristof Dejonghe

Deze avond was er de eerste in een lange rij van persvoorstellingen in aanloop naar de Ypres Rally. In café d'oude Timmerie in Zonnebeke vond de voorstelling plaats van het MAS Racingteam van Patrick Mylleville en copiloot Kristof Dejonghe.

Het team zal eind volgende week deelnemen aan de Ypres Historic Rally met de vertrouwde Porsche 911. "Maar jammer genoeg zal de nieuwe motor nog niet klaar zijn?" vertelde Patrick Mylleville ons, "De wagen gaat goed, maar de nieuwe motor zal uiteraard nog een stuk beter zijn. Ik had gehoopt om de motor te kunnen testen op de shakedown in Boezinge, maar ik kreeg net bericht dat het niet meer zal lukken voor Ieper."

"Dan maar liever geen stress en nog met de vorige motor in Boezinge aan de start. Op de shakedown rijden we enkel om wat met elkaar vertrouwd te geraken in de wagen. Kristof heeft ondertussen al heel wat ervaring als co, maar we reden nog nooit samen dus dat zal ook weer wennen worden. En zeker in Ieper! Ik heb vaak een boucle nodig om wakker te worden, maar sommige proeven rijden we maar één keer, dus we moeten meteen klaar zijn...

Meer foto's van deze voorstelling op de facebook-pagina van rallylovers.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen