× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

10-06-2015

Motul Rally van Wervik - Ford Pinto Cup

Motul Rally van Wervik - Ford Pinto Cup

Na de ORC hebben de piloten niet te tijd gehad op bij de pakken te blijven zitten, want 14 dagen later is het tijd om terug vol aan de bak te komen. Voor velen de absolute voorbereidingswedstrijd voor de Historic Ypres Rally!

De Belgium Ford Pinto Cup kan met trots vermelden dat er een nieuwe piloot komt kennismaken met het kampioenschap. Het is onze 1ste buitenlandse piloot die er zelfs een overzeese overstap voor over had.

De Engelsman Smith Andrew zal zo voor het eerst te zien zijn in de Cup. we willen hem dan ook met volle dankbaarheid toejuichen en veel succes toewensen. Paquot Olivier is ook terug van de partij hier in Wervik eveneens zijn speelkameraad van in de TAC Verhaeghe Koen komt terug aan de start. Aan de kop zal het er terug hard aan toe gaan met de ondertussen bekende namen als Van Wanseele Jeroen ,Olivier Kurt en ook Vannieuwenhuyse Rik zal terug op zijn elan willen doorgaan.

Catteeuw Rudy kan er door onvoorziene omstandigheden niet bij zijn en zien we dus pas terug in de Omloop Van Vlaanderen begin september. Ook geen Cornelis Bert & Warnez Sam in Wervik, maar wel terug van de partij is Anckaert Christof met zijn vertrouwde Co Dierick Frederik die van de streek is en zo opnieuw een thuiswedstrijd zal kunnen rijden. Aan de motivatie zal het zeker niet liggen en zal zo terug willen meedoen voor op z’n minst een podiumplaats. Na de motor problemen bij zowel Anckaert Christof & Nemegheer Tom in de ORC willen ze dit euvel achter zich laten en terug het onderlinge duel aangaan. Nemegheer Tom winnaar van vorig jaar mag je daardoor hier in Wervik zeker nooit uit het oog verliezen. De meeste piloten hopen toch eens op een volledig droge rally om op die manier toch eens duidelijk de onderlinge verschillen te zien in normale wedstrijd omstandigheden.

Wie er nog mocht aan twijfelen dat het ook bij de Pinto rijders er hard aan toe gaat, moet het met eigen ogen komen volgen. Kom hen allen aanmoedigen langs het Parcours en in ons Pinto Dorp, dat op het Service te vinden zal zijn in Wervik op 13 juni.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen