× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

04-06-2015

Polle Geussens stopt samenwerking met E-Racing, 208 R2 in handen van Joachim Wagemans

Polle Geussens stopt samenwerking met E-Racing, 208 R2 in handen van Joachim Wagemans

Na een prachtige Sezoensrally, waarin Polle Geusens voor de derde opeenvolgende keer de snelste was in het Junior BRC, werd het team van E-Racing verrast door het nieuws dat de piloot de samenwerking beëindigt. John Eggerickx, de sterke man achter het programma van E-Racing met Polle Geusens in het Junior BRC, is erg ontgoocheld, maar tegelijkertijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

"Een talentvolle jongere in het Belgisch kampioenschap steunen en samen strijden voor de Junior-titel, dat was mijn doelstelling. Ik geloofde in Polle Geusens, een van de snelste jonge talenten van België. We hebben samen vijf mooie wedstrijden gereden, waarbij Polle drie keer de overwinning behaalde bij de Juniors. Door een budgettair meningsverschil komt er helaas geen vervolg meer," vertelt John Eggerickx.

De zakenman die eerder al Frédéric Berville steunde, blijft wel gepassioneerd. E-Racing zal een andere jongere, die voor aanvang van het seizoen al contacten had met John Eggerickx, steunen: Joachim Wagemans.

"Er waren al plannen om samen te werken met Joachim Wagemans. We wilden een tweede Peugeot 208 R2 kopen voor Joachim. Hij zal in Ieper onze Peugeot 208 R2 besturen, nadat hij een eerste keer onze kleuren zal verdedigen in Wervik," vervolgt John Eggerickx.

E-Racing en CRLS Tegelcenter blijven geloven in jong Belgisch rallytalent. 

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen