× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be

21-05-2015

ORC Rally - Belgium Ford Pinto Cup

ORC Rally - Belgium Ford Pinto Cup

Na de TAC is het tijd om na een kleine 2 maand van inactiviteit de motoren terug op gang te brengen! Kan Van Wanseele Jeroen hetzelfde niveau halen als in de TAC? Haalt Catteeuw Rudy zijn eerste zege in 2015? Blijft Olivier Kurt gespaard van pech , wat gaat Vannieuwenhuyse Rik terug brengen? We komen het allemaal te weten in de ORC Rally op 31 mei!

Van Wanseele Jeroen zal proberen om zijn prestaties van de TAC te herhalen, al wordt de concurrentie iets heviger dan in de TAC. Anckaert Christof is terug van de partij na afwezigheid in Tielt, Bert Cornelis, De Waele Koen komen in de ORC de rangen vervoegen. 
Over één iets zijn we het allemaal eens, er zal terug hard gereden en gestreden worden. Cornelis Bert komt hier niet om voor spek en bonen te rijden en zal willen strijden voor die 1ste plaats. De Waele Koen (2de plaats in 2014) is terug van de partij en wil ook meedoen voor het podium. 

Anckaert Christof is deze keer de thuisrijder en wil net zoals Van Wanseele Jeroen winnen in z’n achtertuin. Dan hebben we het nog niet gehad over Catteeuw Rudy (Kampioen 214) ,Vannieuwenhuyse Rik & Olivier Kurt die ook alles uit de kast zullen halen om mee te strijden voor de bovenste plaatsen. Kortom iedereen wil een podiumplaats halen alleen is er maar plaats voor 3 piloten. Warnez Sam komt na zijn forfait in Tielt voor de 1ste keer in de Cup aan de start, en na zijn test op de Monteberg was de snelheid al goed aanwezig dus ook hij kan verrassend uit de hoek komen. 
Nemegheer Tom mogen we zeker ook niet vergeten, na een iets mindere start in Tielt wil ook hij terug mee zijn met de Pinto Trein en het niveau van vorig jaar heropnemen. Dan hebben we nog Verhaeghe Koen die na zijn onverwachte opgave in Tielt terug zal proberen belangrijke punten te scoren voor het kampioenschap. 

Kom hen aanmoedigen langs het Parcours en in ons Pinto Dorp, dat op het Service te vinden zal zijn in en om Oostrozebeke op 31 mei.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen