× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

11-05-2015

Sezoensrally - RACB M-Cup

Sezoensrally - RACB M-Cup

Komend weekend is het BRC met de Sezoensrally al aan zijn vijfde manche toe. Deze wedstrijd vormt ook het decor van de derde wedstrijd van de RACB Mcup. 

Uiteraard start Tobi Vandenberghe (1 reeks) als favoriet voor de eindzege. Met een 2 op 2 en het maximum van de punten wil Tobi zijn voorsprong verder uitbouwen om een mooie marge te hebben op de concurrentie.  Franky Boulat en Patrick Diels (beiden E36 M3) starten met de ambitie om Tobi het knap lastig te maken voor de zege en om verder te knokken in de strijd voor het kampioenschap. De wederoptredende Kurt Braeckevelt (E36 M3) hoopt om zich na zijn forfait in de TAC weer te kunnen mengen in de debatten en zo wat punten te sprokkelen voor het kampioenschap. Een finale beslissing omtrent zijn deelname volgt later deze week na een medische check-up. 

Mcup-hoofdsponsor Marc Maertens (E36 M3) hoopt dan weer om zich ook in de top-3 te klasseren nu zijn eigen M3 voorzien is van een nieuwe krachtbron. Gerry Heusdens (E30 M3) wil zijn opgave in de TAC vergeten en mikt op de top 5 op het Bocholtse onverhard.  ‘t Boothuis-zaakvoerder Frank Baert (1 reeks) zal deze keer aantreden met de 3-liter 1 reeks, en hoopt bijgevolg op geopende hemelsluizen om op een nat parcours minder te moeten inboeten. Tom Ceuppens vervolgt dan weer zijn leerweg met zijn mooie 1 reeks. Tenslotte wordt het ook uitkijken naar de prestatie van nieuwkomer Jimmy D’Hondt, die voor het eerst in de Mcup aantreedt met zijn E46 M3 (ex-CD).

Afspraak komend weekend langs de proeven voor heel wat sideways action!

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen