× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

04-05-2015

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Patrick Snijers

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Patrick Snijers

De Rallye de Wallonie is met zijn drie wedstrijddagen een harde noot om te kraken, zowel voor mens als voor machine. Dat hebben Patrick Snijers en Arne Bruneel aan de lijve mogen ondervinden. 

Weet je, ik hou achteraf gezien eigenlijk een goed gevoel over aan deze wedstrijd. Natuurlijk waren er de problemen op zaterdag. Deze brachten vanzelfsprekend de nodige stress met zich mee. Maar op zondag hebben we opnieuw kunnen vertrekken en heel belangrijk we nemen nog de punten voor de tweede plaats bij de GT’s.
Die laatste dag wou ik geen risico’s meer nemen, maar als we de tijden vergelijken met Timothy dan zie ik dat er zeker potentieel is voor de volgende wedstrijden…” aldus een immer gemotiveerde Patrick Snijers. 

Op de proeven rond Namen is nogmaals gebleken Patrick Snijers en de Porsche GT3 echte publiekslievelingen zijn. Bovendien waren de prestaties ook bijzonder sterk. Op de proef van Haltinne klokte de Porsche de tweede tijd algemeen op amper 0,3 seconden van de WRC van Benoit Alart. 

Het is trouwens ongelofelijk hoe veel supporters er ons kwamen aanmoedigen. Op het parcours, in het servicepark en zelfs langs de verbindingswegen staat de lokale bevolking ons aan te moedigen.” wist copiloot Arne Bruneel nog te vertellen.

Nu de eerste punten in de GT klasse binnen zijn kijken Patrick en Arne reeds uit naar de volgende afspraak. En dat is al binnen 2 weken in Bocholt. Het onverhard is natuurlijk niet de ideale ondergrond voor de Porsche. Maar zoals altijd is Patrick bijzonder strijdvaardig, “Ik vertrek in iedere wedstrijd om te winnen, dus ja ook in Bocholt. De stroken onverhard zijn misschien niet ideaal met de Porsche maar op de andere stroken kunnen we met onze hoge topsnelheid zeker het verschil maken. Er zijn nog 5 wedstrijden te rijden dus de GT titel is nog steeds mogelijk.”

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen