× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

23-04-2015

Preview RS Monteberg - Patrick Snijers

Preview RS Monteberg - Patrick Snijers

Komende zondag staan Patrick Snijers en Arne Bruneel aan de start van de Rallysprint van de Monteberg. De wedstrijd, met als uitvalsbasis Dranouter, is de thuisbasis van zowel co-piloot Arne Bruneel als sponsor Degro. Precies twee jaar geleden maakte Arne zijn debuut als copiloot tijdens deze sprint. 

Ik was al van kinds af gefascineerd door de rallysport en een trouwe supporter van Patrick. Twee jaar geleden had ik zeker niet gedacht om hier terug aan de start te staan in een Porsche 997 GT3.” aldus Arne. 

Ik had Dunja, de vrouw van Arne, toen nog gewaarschuwd dat het waarschijnlijk niet bij die ene wedstrijd zou blijven. En ja het virus is toegeslaan… ik ben echt tevreden dat we zo goed kunnen opschieten. Bovendien doet Arne het ook heel goed als co.”

Na het versnellingsbak-probleem in de TAC heeft het team de volledige bak vernieuwd. De rallysprint van de Montberg is dan ook een uitgelezen kans om alles te testen in functie van de Rallye de Wallonie. “We hebben echt kosten nog moeite gespaard. Er werd de afgelopen weken heel hard gewerkt en de wagen zal net op tijd klaar zijn. het ging heel jammer geweest zijn moest ik m’n thuisrally missen…

De wedstrijd mag dan wel een testsessie zijn, toch ziet Patrick Snijers een goed resultaat wel tot de mogelijkheden. “Jammer natuurlijk dat er regen voorzien is, maar het is een snel parcours dus in de regen is een top 3 ook haalbaar. En ls het droog is dan zal Andy Lefevere best af en toe in zijn spiegel kijken (lacht).

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen