× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

21-04-2015

Genummerde deelnemerslijst RS Monteberg - Forfait Paul Lietaer

Vandaag maakte vzw Super Stage de genummerde deelnemerslijst bekend voor de Rallysprint van de Monteberg, met 135 inschrijvingen is deze Rallysprint opnieuw een succes! 

Helaas viel er samen met de bekendmaking van de lijst ook meteen een belangrijk forfait te noteren. Paul Lietaer zal de Monteberg moetn overslaan. De Subaru WRC heeft tijdens de RS Moorslede aanzienlijke schade aan de versnellingsbak opgelopen en de Legacy is nog steeds in opbouw. "De opbouw van de nieuwe Legacy gaat goed vooruit, maar tegen de Monteberg is er nog teveel werk aan. We wachten nog op onderdelen en ik wil geen half werk leveren met de opbouw van deze nieuwe wagen. Tegen de ORC rally is die zeker klaar en dat word tevens onze eerstvolgende afspraak." Aldus Paul.

Fredericq Delplace zal net zoals Alain Vermeulen niet bij de historics starten. Delplace zal de Monteberg rijden met de Suzuki Swift Super 1600 als voorbereiding op de Rallye de Wallonie. Alain Vermeulen moet noodgedwongen starten met een BMW 130 van Schmid omdat zijn 323 nog niet klaar is.

Favorieten voor zijn nu Patrick Snijers (Porsche 997), Andy Lefevere (Lancer R4), Filip Pyck (EVO X), Lorenzo Bossu (EVO 7), Alain Vermeulen (BMW 130) maar ook de historics van Dirk Vermeirsch (Sierra Cosworth 4x4) en Stefaan Stouf (Porsche) mogen we vooraan verwachten. 

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen