× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

09-04-2015

Preview - TAC Rally - Patrick Snijers

Preview - TAC Rally - Patrick Snijers

Voor de derde manche van het Belgisch Rally Kampioenschap trekken Patrick Snijers en copiloot Arne Bruneel komend weekend naar Tielt. West-Vlaanderen is de thuisbasis van Arne, sponsor Degro, maar ook Patrick voelt zich hier goed thuis. “13 Energy drink is dankzij ons rallyproject te koop in heel wat horeca-zaken hier in de streek, dus ik kom hier wel vaak.

Na de mechanische problemen in de Haspengouw en Spa werd de versnellingsbak van de Porsche 997 GT3 vervangen. Het team van LLM heeft hard gewerkt om de wagen piekfijn in orde te krijgen voor deze wedstrijd. Gisteren werden nog de laatste afstellingen gedaan aan de Porsche tijdens de shakedown. “We hebben hier en daar nog wat kleine aanpassingen gedaan, maar in principe staat de wagen nu perfect om zaterdag vanaf de eerste meter te gaan koersen…” aldus Patrick na afloop van de shakedown. Wie gisteren aanwezig was in Tielt heeft zeker ook gemerkt dat de Porsche een andere uitlaat kreeg. 

Het team staat voor een drukke periode met eerst de TAC, dan een tussenstop op de Monteberg en meteen daarna de Rallye de Wallonie. “Dat ritme is heel belangrijk, enkel zo blijf je scherp!”  

In de TAC rally mikt het team resoluut op de zege in de GT-klasse, de concurrenten zijn bij deze gewaarschuwd. “Al zal het zeker niet eenvoudig zijn, Tim en Jochen hebben een gelijkaardige Porsche, maar dat maakt het net zo tof,” vult co-piloot Arne Bruneel aan. “Ik geloof dat een plaats binnen de top 5 algemeen ook mogelijk moet zijn. Het belangrijkste is dat we zaterdagavond de eerdere opgaves kunnen doorspoelen! En dan kijk ik natuurlijk uit naar de Monteberg, mijn thuiswedstrijd waar dit verhaal enkele jaren geleden begon… ”  

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen