× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

08-04-2015

TAC Rally - Voorbeschouwing Ford Pinto Cup

Na een paar maanden inactiviteit werd achter de schermen echter niet stilgezeten. Er word dit jaar een eigen Ford Service Dorp opgebouwd. Er werden 4 nieuwe piloten aangetrokken ( Paquot Olivier , Warnez Sam, Platton Jochen & Cornelis Bert ). 

Tijdens de TAC Rally zullen 2 van die piloten hun debuut maken in de Cup, Warnez ruilt zijn Peugeot in voor den Escort en Paquot wil zich meten met de concurrentie op onze West-Vlaamse wegen. Onze Kampioen van 2014 Catteeuw zal proberen zijn titel met een jaartje te verlengen al zal dit niet eenvoudig zijn . Olivier Kurt, Vannieuwenhuyse Rik willen na een jaar vol pech revenche nemen en ook de Vice kampioen Nemegheer Tom wil dit jaar weer meedoen in de titelstrijd nadat hij er vorig seizoen zo dicht bij was. Die andere thuisrijder Van Wanseele Jeroen wil na vorig seizoen zijn snelheid bevestigen over een ganse rally en wil daar in Tielt proberen met de parcours kennis handig gebruik van te maken. Ook Verhaeghe Koen mag niet uit het oog verloren worden, we weten sinds vorig jaar dat Koen een sterke piloot is die zo goed als altijd de finish bereikt en zo belangrijke punten scoort voor het kampioenschap.

Vanavond word de shakedown verreden als laatste test ( op de vroegere KP DE RATTE ) voor het grote werk komende zaterdag, waar de deelnemers 16 kp’s zullen voorgeschoteld krijgen. Veel succes iedereen en moge de beste winnen ! 
Bij deze willen we ook vermelden dat Cornelis Bert dit weekend zal starten met een FORD FIESTA R5, we wensen hem dan ook veel succes toe in deze toch wel prachtige wagen !

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen