× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - Sezoensrally

18-03-2015

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Rallysprint Moorslede - Steve Becaert

"Pas de dag voor Moorslede werd de nieuwe evo x geleverd, in een haast nog de belettering erop en de voorlopige nummerplaat die we van Vandenheuvel motorsport meekregen erop vijzen en we konden starten. Het was meteen duidelijk dat er met de EVO X anders moest gereden worden dan met de IX , iets dat Filip Pyck mij al voordien wist te vertellen. 

Zo werd dit meteen duidelijk in de eerste ronde want met een 20ste tijd waren we als een slak vertrokken. In de 2 de ronde deden we dan toch 9 seconden van de tijd af om dan uiteindelijk in rond 3 en 4 makkelijk beneden die 7 minuten konden gaan. Met een 8ste plaats algemeen kunnen we toch tevreden op deze leuke sprint terugkijken. 

Er moet nog veel geleerd en geprobeerd worden om even snel te gaan dan met de vorige EVO 9. Volgende rally zal de TAC worden al zijn we wel nog aan het kijken of we rally des Ardennes er nog tussen kunnen steken om tegen Tielt toch wat kilometers gereden te hebben. Bij deze wil ik de ervaren rijders zoals Pyck en Coene en nog tal van anderen nog eens bedanken voor de talrijke tips en info die ik kreeg bij de nieuwe wagen. Zelf Andy Lefevere kwam met tips! Ook dank aan het Pevatec team die ondanks een korte nacht (kwamen van Spa) terug klaarstonden voor de goeie service! Thx!"

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen