× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

12-03-2015

Preview - Spa Rally - Patrick Snijers

Preview - Spa Rally - Patrick Snijers

Voor Patrick Snijers is de regio rond Spa geen onbekend terrein, de 7-voudig Belgisch kampioen won tussen 1981 en 1995 zes keer de Boucles de Spa, de bekende voorloper van deze Spa Rally. 

Sommige zeggen dat we dit jaar met onze Porsche ook niet kansloos zijn, dat lijkt me wat optimistisch, maar moest de kans zich voordoen (lacht)… Een goed resultaat is zeker haalbaar, enkele proeven zijn op maat van onze Porsche maar de R5 en de WRC’s zullen ook heel snel zijn. Ik kijk vooral naar de strijd met de andere GT3’s want de overwinning in de GT klasse blijft ons voornaamste doel. Als we dit kunnen combineren met een mooi eindresultaat zoveel te beter.”

Na de rally van Haspengouw heeft het team beslist om met LLM Mecasport verder te werken voor het service en onderhoud van de Porsche 997 GT3. Dit zelfde team werkte tijdens de Legend Boucles ook al samen met Patrick Snijers. 

Met LLM hebben we een jong en dynamisch team gevonden dat heel wat ervaring heeft met Porsche. Dit team is gehuisvest op een boogscheut van het circuit van Spa-Francorchamps en heeft alle materiaal en mankracht in huis om onze Porsche goed te onderhouden. Tijdens de wedstrijden zal Marc Devos echter nog steeds een belangrijke rol spelen binnen het team.”

Voor de Spa Rally doet Patrick beroep op Luc Bouchat als co-piloot. “Bij de start van het seizoen was dit afgesproken met Arne, Luc is een goede kameraad en las ook de nota’s tijdens de Legend Boucles. Het is de bedoeling dat hij dit jaar 2x zal meegaan, alle andere proeven rij ik uiteraard samen met Arne.”

Vandaag kon Patrick reeds de Porsche afstellen aan het parcours. Na enkele kleine details te hebben gewijzigd voelde de wagen meteen goed aan en is het volledige team klaar voor de Spa Rally…  

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen