× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

02-03-2015

Deelnemerslijst Spa Rally ziet er veelbelovend uit... met ook Bernd Casier (update 03/03)

Na lang wachten heeft DG Sport vandaag de voorlopige deelnemerslijst voor de Spa Rally vrijgegeven... En laten we eerlijk zijn het ziet er bijzonder goed uit! Net zoals in de Haspengouw zijn alle tenoren met hun  R5 paraat, maar er zijn nog heel wat piloten waarvoor Spa de start van hun seizoen is.

*** UPDATE 03/03 *** En de toppers krijgen gezelschap van Bernd Casier met de Ford Fiesta R5. 

David Bonjean is de aanvulling in de lijst der WRC's, Bonjean maakt in Spa zijn debuut met een Subaru Impreza S12 WRC. Bij de GT's krijgt Snijers 3 speelkameraden, met Van Parijs, Claerhout en Lejeune lijkt er een leuke strijd in de maak... 

Maar ook bij de voortrekkers krijgen we heel wat extra piloten aan de start: De Cecco (Peugeot 208 R2), Fernemont Adrian (Fiesta R200), Armand Fumal (DS3 R3), Charles-Antoine Hastir (Fabia RS), Stephan Hermann (Punto Kit Car), ... De Spa Rally is ook de start van de Peugeot 208 Trophy. 

Bij de historics zijn er voorlopig nog maar een 20 tal inschrijvingen, maar daar krijgen de tenoren gezelschap van o.a. François De Spa (Escort).

voorlopige deelnemerslijst

Tijdens de rally van de Haspengouw hoorden we heel wat piloten die nog twijfels hadden om Spa te gaan rijden wegens de hoge inschrijving en de vele verbindingen. Er worden immers 700 kilometers verbinding gereden voor 200 koers-kilometers, en dat is voor velen van het goede te veel...
"Het is wel een mooie regio, maar 700 kilometer aan 50 km/uur in een koerauto is niet meer plezant... " was een veel gehoorde opmerking.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen