× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

07-02-2015

Positieve balans na eerste test van Patrick Snijers met Porsche 997 GT3

Positieve balans na eerste test van Patrick Snijers met Porsche 997 GT3

Deze namiddag hebben Patrick Snijers en Arne Bruneel de eerste meters gereden met de Porsche 997 GT3 waarmee ze het Belgisch rally kampioenschap zullen afwerken. “We wisten dat de wagen niet goed was afgeveerd voor de Belgische proeven. Fabio van R-Tec had ons al enkele tips gegeven en bij de eerste meters voelden we al dat Fabio gelijk had. We hebben meteen nieuwe zachtere veren gestoken en het gevoel was al anders. aldus Patrick.

Deze test was ook ideaal voor de mecaniciens, die de Porsche ook nog moeten leren kennen. “Voor de Haspengouw zullen we nog veel werk hebben, maar ikzelf en Patrick zijn overtuigd van deze wagen,” vertelde copiloot Arne Bruneel nog. “De motor is bijzonder krachtig, en we zitten met Reiger schokdempers. Eens deze goed zijn afgesteld…

In de komende weken zal nog verder gewerkt worden om de wagen af te stellen voor het Belgische asfalt. De Haspengouw rally, eind februari in en rond Landen, is de eerste wedstrijd voor Patrick Snijers en Arne Bruneel in de Porsche 997 GT3.
Het team krijgt de steun van onder andere grondwerken DEGRO, Yacco olie, IXO modelbouw, Arne Bruneel en 13 energy drink. 

Heel binnenkort zal Patrick Snijers nog goed nieuws brengen. “Of jullie een tip mogen hebben? Natuurlijk! Ik ga nog niet met pensioen!” lachte de meervoudige Belgische kampioen onze nieuwsgierigheid weg… 

Meer foto's van de test op de facebook-pagina van Rallylovers.

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen