× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

06-02-2015

2015 - VAS programma voor Steve Becaert

2015 - VAS programma voor Steve Becaert

Ook Steve Becaert is klaar om aan het seizoen 2015 te beginnen, "We rijden dit jaar, een beetje noodgedwongen, zoveel mogelijk VAS wedstrijden. Aangezien ik met de sequentiële​ bak niet mag aantreden in de nationale rally's." aldus de zaakvoerder van BECATRANS. 

"We starten met Moorslede en de Monteberg. Hopelijk kan ik er de prestaties van mijn debuutjaar verderzetten en zonder pech misschien eens het podium halen. Met enige trots kunnen we toch zeggen dat we vorig seizoen al konden meestrijden met mannen als Coene, Beauprez en Taveirne die toch al vele jaren ervaring hebben..."

Steve zal opnieuw rijden met de Mitsubishi Lancer EVO 9 waar het PEVATEC team de service zal voor verzorgen. Naast de VAS wedstrijden wil Steve ook graag aan de start staan in Ieper, maar daarvoor zoekt de piloot uit Poperinge nog budget. "Met hun, vaak belachelijke, regeltjes is dit niet de ideale wedstrijd budgetair gezien maar als piloot van de streek blijft dit natuurlijk een droom... Daar is de ambitie uitrijden en genieten van de sfeer!"

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen