× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

06-01-2015

2015 - Geen BRCH voor Patrick Mylleville

2015 - Geen BRCH voor Patrick Mylleville

De laatste jaren was Patrick Mylleville een trouwe klant in het Belgisch Historic Rally Kampioenschap, met in 2013 de titel van vice-kampioen. Maar in 2015 zullen we de Porsche minder aan de start zien in het Belgisch Historic Kampioenschap. “Dat heeft z’n redenen, ik ben begonnen met een nieuwe zaak (www.mdgates.be) en heb daardoor wat minder tijd. Bovendien is er ook het prijskaartje… Een volledig BK is duur, de verplaatsingskosten naar East Belgian of Condroz met het volledige service-team lopen op.

Het programma van 2015 zal hoofdzakelijk bestaan uit proeven in West Vlaanderen, zo zullen Tielt, Ieper en de Omloop van Vlaanderen zeker op het programma staan. Deze BK manches worden aangevuld met enkele VAS wedstrijden. Er zal zeker gereden worden in Moorslede, Wervik en Kortrijk. “Voor de rest weet ik het nog niet zeker, graag ook in Oudenaarde. In totaal plan ik om zo’n 9à10 koersen te rijden. Alles is afhankelijk van de beschikbare tijd en ook van het budget, moesten we plots grote kosten hebben..."

Eind vorig seizoen werd de Ford Escort MKII verkocht, dus alle wedstrijden worden gereden met de Porsche 911. “We zijn ook bezig aan een totaal nieuwe Porsche, volledig volgens de FIA regels. Maar het debuut van die Porsche zal waarschijnlijk pas voor 2016 zijn. Nu in januari spuiten we de kas nog, maar ik wil dat alles perfect in orde is, dus we nemen onze tijd.
De huidige Porsche gaan we voor Moorslede ook weer in orde zetten en een nieuwe look geven zodat de wagen weer fris aan de start komt
." 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Verwante artikelen