× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

24-11-2014

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Patrick Snijers

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Patrick Snijers

Afgelopen weekend reden Patrick Snijers en copiloot Arne Bruneel tijdens de Rally van Kortrijk hun eerste kilometers met een Ford Fiesta R5. “Voor de wedstrijd konden we amper 10 kilometer testen met de wagen. Dit was net voldoende om de zetels en de spiegels af te stellen,” wist Patrick lachend te vertellen.

Het duo Snijers-Bruneel kon heel snel aanpassen aan de Ford Fiesta R5 en kon, ondanks een minder goede bandenkeuze in de eerste ronde, vooraan gaan meestrijden. “Jammer natuurlijk dat we in laatste instantie de derde plaats zagen verloren gaan, maar ik ben heel tevreden. We hebben dit jaar al voldoende pech gekend, ik ben nu vooral tevreden dat we met het team van J-Motorsport een probleemloze wedstrijd hebben kunnen afwerken.” vertelde de meervoudig Belgisch kampioen na de wedstrijd.

Hoofdsponsor op de Fiesta R5 was grondwerken DEGRO uit Ieper. “Zonder hen was dit zeker niet mogelijk,” aldus Arne. “Maar ik wil toch zeker ook Arne bedanken,” sluit Patrick aan. “Dankzij DEGRO, maar zeker ook dankzij Arne, hebben we dit fantastisch project kunnen waarmaken. Vrijdagavond zijn we met de Fiesta bij DEGRO geweest en daar werden we echt heel hartelijk ontvangen. Ik kijk er nu al naar uit om in 2015 met deze zelfde mensen verder te werken!

Nu het seizoen 2014 volledig is afgelopen kijkt het team natuurlijk reeds uit naar volgend jaar. Zowel Patrick als Arne zijn onder de indruk van de aanpak van J-Motorsport en zouden heel graag met hen aan een programma voor 2015 werken. Maar met welke wagen Patrick zal rijden hangt uiteraard af van… het budget. Er blijven nog verschillende pistes open.

Zowel Patrick als Arne willen tegen februari scherp staan om het seizoen aan te vatten. “Tegen dat we opnieuw in de wagen kruipen wil ik 15 kilo vermageren. Dus vanaf nu ga ik goed op mijn voeding letten en zal ik deze winter, net zoals Patrick trouwens, opnieuw beginnen sporten.” besluit Arne.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen