× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

21-11-2014

Patrick Snijers te gast bij sponsor DEGRO met Ford Fiesta R5

Patrick Snijers te gast bij sponsor DEGRO met Ford Fiesta R5

Deze avond hebben Patrick Snijers en Arne Bruneel hoofdsponsor DEGRO bezocht in Ieper. Ze kwamen de Ford Fiesta R5 in avant-premiere tonen aan de zaakvoerders en het personeel van DEGRO grondwerken. "Het is dankzij mensen als Degro dat we zo'n project kunnen waarmaken," vertelde meervoudig Belgsiche kampioen Patrick Snijers ons. "Het is dan ook met veel plezier dat we de wagen hier komen voorstellen."

"Voor mij is dit een kinderdroom die in vervulling gaat," aldus copiloot Arne Bruneel. "In zo'n wagen zitten naast Patrick Snijers... Een droom!"

Als we over ambities spreken wil Patrick niet in zijn kaarten laten kijken. "Ik start samen met Arne om ons te amuseren en een top 5 te rijden, natuurlijk wil ik winnen maar er zijn mannen met meer ervaring in zo'n R5. Ik heb nog maar amper 5 minuten gereden met de R5.
Weet je, ik had gehoopt op even vettige situaties als vorig jaar. Ik denk dat ik, als piloot, sneller ben in de regen. We zullen wel zien..."

De Ford Fiesta R5 zou natuurlijk een ideaal wapen zijn voor het Belgsich kampioenschap 2015. "Ik heb al gevraagd aan Fred Miclotte om de stickers te laten hangen na Kortrijk," lacht Arne. "Tja, natuurlijk is een R5 de toekomst. Maar ik denk niet dat zo'n wagen voor ons de beste keuze is," sluit Patrick aan. "Volgend jaar zullen we veel jonge gatsen met zo'n R5 aan de start zien. Ik ben niet bang van die gasten, maar zo'n project blijft heel duur... We zijn voor 2015 een andere piste aan het bekijken, een wagen die me nog beter zou liggen. Het is echter nog te vroeg om hier veel over te vertellen."

Ook het personeel van DEGRO staat volledig achter dit project. Terwijl sommigen eens plaats nemen in de wagen, worden afspraken gemaakt om naar de Rally van Kortrijk te gaan kijken. En de echte fans gaan maar al te graag met Patrick Snijers op de foto...

Meer foto's op de facebook-pagina van rallylovers.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen