× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

15-10-2014

Patrick Snijers naar Rally van Kortrijk met DEGRO Ford Fiesta R5

Patrick Snijers naar Rally van Kortrijk met DEGRO Ford Fiesta R5

Nog meer dan een maand voor de start van de Rally van Kortrijk beginnen nu reeds de eerste namen van deelnemers bekend te worden. Vandaag kon Arne Bruneel bevestigen dat hij samen met Patrick Snijers aan de start komt van de seizoensafsluiter.

"Al sinds deze zomer zijn we bezig met een project om in Kortrijk te rijden met een R5," wist Arne ons te vertellen. "Onze voorkeur ging naar de Fiesta R5+ van J-Motorsport, maar Yves Bruneel heeft 30 minuten voor ons kunnen bevestigen aan J-Motorsport."

Vandaag is de deal volledig rond en is er een contract met J-Motorsport getekend. "Dit project is mogelijk dankzij DEGRO die ons ook voor dit project zal steunen. Jammer genoeg is het geen R5+, maar we gaan ons zeker niet laten kennen. Het zal niet eenvoudig zijn want ook Bernd Casier en Vincent Verschueren zullen waarschijnlijk met hun R5 aan de start staan in Kortrijk."

Eerder kregen we ook reeds bevestiging dat er 4 Porsches 997 GT3 aan de start komen: Tim Vanparijs, Jochen Claerhout, Matthias Viane en Bernard Munster.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen