× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Sezoensrally

13-10-2014

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Steve Becaert

Steve Becaert: "Na een gewaagde uitspraak van co piloot Björn Pattyn die eerder in de week vermelde dat we voor een podium plaats reden kon ik niet anders dan van de eerste kp het gaspedaal volledig in te drukken en waren zo meteen mee met de snelsten. We zaten meteen goed in de wedstrijd en de tijden bleven goed, zeer goed zelfs... We konden de hele wedstrijd strijden met Lietaer voor de 2 de plaats en Halfweg koers hadden we die dan ook vast. In de laatste bouclé was het de bedoeling om er alles aan te doen om die 2de plaats te behouden. En met beauprez op 22 sec achter ons moest dit lukken tot we weer pech kenden... Een steen die er tijdens de loop van de wedstrijd ergens is bloot gekomen hebben we geraakt en moesten we verder met lekke band rechtsachter. In een korte situatie geraakten we van de weg en was het over. We hebben ons wel getoond en uiteindelijk motiveert dit toch. 

Wat ik mss nog moet leren is omgaan met pech, na de slipper konden we mss nog voor een top 5 rijden maar dan ben ik op het moment zelf te ontgoocheld dat ik er de brui aan geef. 

Ook graag speciale dan aan Peter Vandenbroucke van het pevatec team voor het klaarstomen van de auto. De snelle tijden die we reden zijn zeker ook aan hun vakwerk te danken. Verder rijden we mss nog Kortrijk. En volgend jaar mss eens de iets grotere wedstrijden en hopelijk Ieper eens.
"

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen