× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

04-09-2014

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - Chris Van Woensel

Preview - ConXion Omloop van Vlaanderen - Chris Van Woensel

Chris Van Woensel en Rik Snaet zullen vrijdagavond geen tijd nodig hebben om in het ritme te komen in de ConXioN Omloop van Vlaanderen. De Yokohama-combinatie heeft zich ideaal kunnen voorbereiden op de West-Vlaamse klassieker in de Rally van Staden, waar Chris zijn copiloot Rik de zege bezorgde in zijn thuisrally.

"Het zal zeker een voordeel zijn dat we de Rally van Staden hebben gereden in augustus. Zeker omdat het parcours van Staden vergelijkbaar is met de proeven in de Omloop. En zonder onze overwinning in Staden stonden we dit weekend niet aan de start van de Omloop van Vlaanderen, want door die zege hebben een aantal lokale partners een extra inspanning gedaan voor de Omloop. Aan ritme zal ik geen gebrek hebben, want ik reed vorig weekend ook de 24 Uren van Zolder met een BMW Clubsport in de kleuren van Yokohama, samen met Olivier Hermans. We wonnen onze categorie. Vooral in de regen zondagmiddag heb ik me geamuseerd in Zolder, want met de standaard BMW 325i zonder sper reed ik plots enkele dikke Porsches verloren."

In Zolder eindigde Chris een plaatsje achter Freddy Loix, een van zijn concurrenten dit weekend in Roeselare.

"Nee, Freddy is geen partij voor ons. Hij start met fabrieksmateriaal en test tussendoor nog veel. De startlijst is indrukwekkend, met een aantal snelle lokale piloten die kunnen verrassen. Maar, met onze Subaru Impreza WRC S5 mikken we altijd op een goed resultaat algemeen. Princen is ongetwijfeld het best gewapend en ik verwacht ook snelle tijden van Ten Brinke. Het zal een spannende strijd worden met een aantal snelle R5-piloten en de lokale specialisten met hun Lancers R4."

Het zal een pittige strijd worden voor de dichtste ereplaatsen in de Omloop van Vlaanderen, waar de Yokohama Subaru weer voor de verrassing wil zorgen tussen de topwagens van de nieuwe generatie...

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen