× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

02-06-2014

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Patrick Snijers

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Patrick Snijers

Copiloot Arne Bruneel: "Het was er echt over! We hebben echt op de limiet en vaak een stuk over de limiet moeten rijden voor dit resultaat. Ik ben echt super tevreden...

Mijn allereerste overwinning, en dan nog naast iemand zoals Patrick. Bovendien was dit ook de eerste overwinning voor Charly! De wagen staat eindelijk op punt, ik ben er zeker van dat we nog succes zullen boeken samen. We rijden met de DEGRO BMW nog de rest van het BK, met uitzondering van Ieper, en nog 4 VAS wedstrijden. De volgende wedstrijd samen is de Rally van Staden, waar we hopen dit resultaat te herhalen. We hadden dit jaar eerst wat kleine probleempjes aan de BMW en dan nog de pech in Bocholt... Maar samen met Charly, wie we trouwens heel dankbaar zijn, hebben we blijven geloven in de BMW.

Voor Ieper zal ik aan de kant blijven, maar Patrick is nog steeds bezig met een project om met een R5 aan de start te komen. Maar zoiets kost natuurlijk veel geld! Als ik zie hoeveel reacties er komen op facebook na deze overwinning en hoeveel supporters er gisteren ons hebben aangesproken in Oostrozebeke ben ik er zeker van dat Patrick nog partners kan vinden voor Ieper... Natuurlijk is de tijd beperkt, woensdag-avond zou alles eigenlijk moeten rond zijn."

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen