× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

30-04-2014

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "De derde manche van het Belgisch historic rally  kampioenschap( rally de wallonie ) zit erop . Wij hoopten op een goed resultaat na de 2 nul scores wegens mechanische pech , en dit is dan ook gelukt met een derde plaats .

Op vrijdag gingen we van start op de showproef citadel waar we onze startpositie konden vastleggen voor de dag erop . Dit is helaas tegengevallen na de verkeerde bandenkeuze waar we al 14 sec verloren op onze naaste concurrenten en moesten starten op een 91 ste plaats .

Zaterdag gingen we voluit aanvallen om terug bij de kopgroep te horen en dit lukte ons heel goed . We konden de zaterdag afsluiten op een 5 de plaats op 21 sec van de leider nadat wij toch 2 proeven in het donker moesten afwerken en onze concurrenten konden dit doen zonder lichtbak .

Op zondag wilden ik en mijn co Sharon Vermeulen waar ik voor de eerste maal mee reed er voluit voor gaan omdat dit een typisch Porsche parcour was . Het vertrouwen was er al vlug tussen piloot en co piloot zodat dit geen hinderpaal was om voluit te gaan . We konden 6 van de 8 besttijden rijden waardoor we de leiding overnamen met 2 sec voorsprong op Glenn Jannsens .

Normaal gezien winnen wij de rally maar na een fout op zaterdag kregen we plots 2 min straftijd juist voor het einde van de voorlaatste proef . Jammer we verliezen 8 punten voor het kampioenschap waardoor het nu wel heel moeilijk word om Tobi Vandenberghe nog in te halen .

We kijken al uit naar Bocholt waar Nico Beernaert terug mijn co is , Nico was enkele maanden out met een voetblessure maar dit is nu terug hersteld. Alle foto’s en filmpjes van deze wedstrijd kun je terugvinden op onze website : www.mas-racing.be. Supporters wees alvast op post in het verre Bocholt."

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen