× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

23-04-2014

Preview- Rallye de Wallonie - Chris Van Woensel

Preview- Rallye de Wallonie - Chris Van Woensel

Na zijn prima tweede plaats in de Rally van Haspengouw, trekt Chris Van Woensel met vertrouwen naar de Rally van Wallonië, zijn lievelingswedstrijd. Op het snelle parcours wil Chris met zijn Subaru Impreza WRC S5 opnieuw een gooi doen naar een podiumplaats. 

De Subaru van Chris Van Woensel en Rik Snaet kreeg nr. 7 toegewezen, maar de showproef op de Citadel zal de definitieve startorde bepalen voor het echte werk op zaterdag. 

"De startorde is niet essentieel bij droog weer, al zal er met zoveel WRC's aan de start toch diep gesneden worden in de bochten. Vooraan starten zal een licht voordeel opleveren. De proef op de Citadel ligt me niet echt, want je kan er meer verliezen dan winnen. Deze keer zullen we toch wat feller moeten starten," vertelt Chris, die beseft dat het belangrijkste werk zaterdag volgt.

"De eerste proef zaterdagochtend, Mohiville, is een technische en snelle proef. We zullen goed wakker moeten zijn! Ik ben blij dat er zoveel WRC's aan de start staan, want dat zal de wedstrijd des te spannender maken."

De Subaru Impreza WRC S5 van Chris Van Woensel en Rik Snaet dateert van 1999. De overige WRC's zijn van een modernere generatie, maar dat schrikt Chris niet af.

"Het is duidelijk dat de modernere WRC's beter moeten zijn. Wanneer je naar de uitslagen van het Wereldkampioenschap 2005 kijkt, dan zie je vooraan geen WRC's van '99. Dat zegt genoeg. Maar, ik heb geen schrik van de modernere wagens. Ik ga van start met de ambitie om op het podium te finishen, zelfs wanneer het droog blijft. Als het regent wordt het pas echt boeiend..."

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen