× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

28-03-2014

Vice-kampioen van het Criterium Bjorn Renier stapt over naar Renault Clio R3

Vice-kampioen van het Criterium Bjorn Renier stapt over naar Renault Clio R3

Na 3 mooie jaren met de Renault Clio groep N met als mooiste herinnering de titel van vicekampioen in het Criterium 2013 keek Bjorn Renier uit naar een nieuwe uitdaging. Bjorn wist al vrij snel dat hij trouw zou blijven aan Renault en ook aan preparateur Pevatec.

"Na veel wikken en wegen zijn wij erin geslaagd om dit seizoen een programma samen te stellen met een Clio R3." vertelde een trotse Bjorn ons. "Het betreft niet de Maxi R3 waar Hans Depla mee rijdt maar een volledig nieuwe wagen die momenteel in opbouw is in de werkplaats van Peter Vandenbroucke. Deze versie zal niet te vergelijken zijn met de maxi qua motor maar verder wel gelijkaardige onderdelen bevatten. Onze keuze voor deze versie maakt het ons mogelijk om kennis te maken met een echte koersauto en voor een beperkt budget een aantal mooie wedstrijden te kunnen rijden."

"We hopen deze wagen een eerste keer aan de start te brengen in de TBR, waarna normaal gezien Wervik, Omloop en Kortrijk zullen volgen. Samen met co Steven Santy starten wij ons seizoen in Tielt, weliswaar zal dit nog met de groep N zijn. Met 19 deelnames waarvan 18 keer de finish behaald hopen wij voor deze 20ste deelname de bolide die mij veel plezier heeft bezorgdeen waardig afscheid te geven.
Afspraak dus op 12 april in Tielt en de start van een nieuw hoofdstuk op 11 mei in Roeselare.
"

"Nog een dankwoordje aan iedereen die dit heeft meehelpen realiseren en Pevatec en zijn team voor de schitterende samenwerking!"
 

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen