× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be

23-02-2014

Twee Belgen in top 5 van Les Routes du Nord

Twee Belgen in top 5 van Les Routes du Nord

Er werd dit weekend niet enkel rally gereden tussen de fruitbomen van de Haspengouw streek, in Noord Frankrijk werd Les routes du Nord verreden. Deze wedstrijd is op amper 20 minuten rijden van Ieper en trekt dan ook jaarlijks enkele Belgische piloten...

In de top 5 van deze wedstrijd eindigden 2 landgenoten. Bart Maes werd met de Skoda Octavia WRC knap tweede na de ongenaakbare Laurent Bayard (Toyota Corolla WRC). Filip Pyck, die dit jaar wegen het nieuwe reglement naar Frankrijk uitwijkt, won de groep N en werd bovendien 4de algemeen. 

Philip Barbier reed tot op de laatste proef op de 7de plaats algemeen, maar kon de wedstrijd niet uitrijden wegens mechanische problemen. Zowel Piet Declercq als Stefaan Vanneste moesten al bij de start opgeven wegens mechanische problemen met hun wagens.

Ook bij de historics deden de Belgen het goed, Bjorn Hamiaux eindigde als tweede op amper 10 seconden van de Renault R11 van Olivier Ponthieu. Op onze facebook pagina staat een (klein) foto-album van dag 2 van de Routes du Nord.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen