× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

27-11-2013

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Patrick Snijers

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Patrick Snijers

Copiloot Arne Bruneel: "De rally van Kortrijk was voor ons niet zo goed begonnen... Een darm van de turbo was losgekomen, daardoor verloren we meer dan 100 pk... Na de eerste service was alles opgelost en volgden de tijden! Met zelfs 2de en 3de tijden, sneller dan de S2000! Sat zegt genoeg.
Zonder de pech zat zelfs een podium-plaats in. Besluit de EVO was de perfecte keuze gezien de weersomstandigheden.
"

"Ook een pluim aan de organisatie want het was een fantastische rally die zeer goed georganiseerd werd. Verder wil ik ook het serviceteam Pevatec bedanken en natuurlijk Filip Pyck voor de verhuur van zijn wagen."

Het seizoen zit er met de rally van Kortrijk op voor Patrick en Arne. "We moeten zeker dit seizoen ook Charles Schmid bedanken voor het prachtige seizoen met de BMW, een wagen die we volgend jaar nog wel eens gaan aan de tand gaan voelen! En natuurlijk onze sponsors, in het bijzonders Degro uit ieper en Chez Carol.
En voor mij persoonlijk niet te vergeten een welgemeende dank aan Patrick Snijers en niet te vergeten de talrijke supporters. Patrick bracht me bij 5 starts, 5 maal aan de finish! Telkens met een topresultaat. Dit smaakt naar meer! We zijn al vollop bezig met volgend seizoen, later meer hierover.
"

Patrick Snijers en Arne Bruneel hebben ook hun plaatsje op de rallylovers-kalender 2014.
 

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen