× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

06-09-2013

Preview Omloop van Vlaanderen: Patrick Snijers maakt wederoptreden in Roeselare

Ze hebben er lang moeten op wachten maar eindelijk is het zover. Aanstaande vrijdag starten Patrick Snijers en co-rijder Johan Gitsels  met de nagelnieuwe Logi-technic Porsche 997 in de Omloop van Vlaanderen, de zesde manche van het BK rally. BMA Motorsport staat in voor het klaarstomen en onderhoud van de wagen.

Begin 2013 had het alle schijn dat Patrick Snijers en Johan Gitsels het volledige BK rally zouden rijden tot plotseling een partner afhaakte en beiden noodgedwongen hun ambities moesten opbergen. De voorbije maanden werd er hard gewerkt aan een nieuw project dat zijn start kent in de Omloop van Vlaanderen.

“Ik sta te popelen van ongeduld” zegt een enthousiaste Patrick Snijers. “De voorbije maanden heb ik enkele kleinere wedstrijden gereden maar het was reikhalzend uitkijken naar de nieuwe Porsche 997. Vrijdag is het eindelijk zo ver. Johan en ikzelf kozen bewust voor de Porsche, een wagen die nog steeds tot de verbeelding spreekt en menig rallyliefhebbers hart sneller laat slaan incluis het onze. Met de Porsche strijden we niet meteen mee voor de zege maar in het verleden heb ik meermaals getoond dat de Porsche potentieel heeft.”

“De Porsche is inderdaad een wagen die tot de verbeelding spreekt en waar je nog echt spektakel mee kan geven” zegt Johan Gitsels. “De Porsche is ook een wagen op het lijf geschreven van Patrick Snijers. Hij kan er altijd een tikkeltje meer uithalen dan iemand anders. We willen de vooraan meebikkelen en de ambetanterik uithangen. We kijken uit naar vrijdagochtend want we hebben nog geen meter met de wagen gereden. In de voormiddag testen we, ’s avonds rijden we onze eerste klassementsritten met de Logi-technic Porsche.”

De Omloop van Vlaanderen is een eerste kennismaking met de Porsche 997, een test met het oog op 2014. “Volgend jaar willen we meespelen voor het kampioenschap” zegt Patrick Snijers. “Ik zeg niet dat we kampioen gaan worden maar ik weet dat de Porsche een betrouwbare wagen is. Een kampioenschap win je op regelmaat en op dat vlak zitten we goed met deze nieuwe wagen.”

“Het is de bedoeling dat we dit jaar nog enkele wedstrijden rijden maar ik hoop dat we nog enkele investeerders kunnen overtuigen” zegt Johan Gitsels. “De weekends van de East Belgian Rally en de Condroz staan geblokkeerd in mijn agenda. Als we het budget rond krijgen zullen we ook daar aan de start staan. Maar laat ons eerst beginnen met de eerste opdracht, de Omloop van Vlaanderen.”  

 

 

 

 


 

BK Rally 2013

4 september 2013

 

CONTACT
 

communication@logi-technic.be

www.logi-technic.be
www.sleuyter.be
 

Verzekeringen Delaere
MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen