× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

13-08-2013

Wedstrijdverslag Bianchi Rally: Patrick Mylleville

De Bianchi rally is voor ons er één geworden met een dubbel gevoel. De proeven van deze Bianchi waren supermooi, maar echt moeilijk in te schatten, nadat het s’nachts geregend had wisten we dat de proeven er s’morgens super gevaarlijk gingen bij liggen en starten we aan een goed tempo.

De eerste lus werd afgewerkt met een mooi resultaat zonder risico’s te nemen , we stranden op 10 sec van Christophe Kerckhove . We besloten om tijdens de tweede lus orde op zaken te zetten en zo onze sterkste tegenstander achter ons te houden , maar we wisten dat we risico’s gingen moeten nemen . De eerste proef waren we enkele seconden sneller maar op de tweede proef verloren we een 8 tal seconden . Derde proef de show kp wisten we dat dit onze proef was we konden naderen tot op 4 seconden . Met nog 1 proef te gaan van de tweede lus moest het daar gebeuren . Die proef lag ons goed en gingen dus sterk in de aanval maar jammer genoeg verloren we de controle op het laatste stuk onverhard en gingen we van de baan op  een 200 meter van de FF . Gevolg : een 7 tal weide palen om en 100 meter in de weide , voorkant ingedeukt en ophanging gebroken .

Jammer want hier hebben we een grote kans op de titel laten liggen . Alles is nog mogelijk maar de laatste drie wedstrijden gaan we er moeten voor gaan wat natuurlijk gevaarlijk word om een fout te maken . Vanaf de Omloop van vlaanderen zetten we alles op alles en willen de titelambities nog niet opbergen. Supporters wees alvast op post om ons verder te steunen.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen