× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

17-07-2013

Wedstrijdverslag GTC Rally (NL): Chris Algoedt

Wedstrijdverslag GTC Rally (NL): Chris Algoedt

Met één doel zijn we donderdag vertrokken naar onze noorderburen in Etten-leur voor de dwarsligger trofee. Op vrijdag avond starten we de rally voor 104 km proef verdeeld onder 9 kps waaronder de al om bekende kp “De Hel”(20km). Deze werd 3 maal gereden en zoals  het hoorde in de jaren stillekes in het donker dan weet iedereen vanwaar de naam komt. De laatste maal zijn we rond 1u45  gestart dus dat het een korte nacht zou worden waren we al zeker. We zijn de eerste dag zonder kleer scheuren door gekomen en stonden op een 26 plaats algemeen.

Ik was in elk geval verrast na het vele dwars rijden en ons van de klok niks aan getrokken te hebben. Dus snel het bed in om zaterdag terug fris aan de start te staan want er stonden ons zaterdag 10kps te wachten goed voor nog eens 105 km. Op zaterdag middag starten we met een opwarmertje van 8km om dan naar het centrum van Etten-Leur te gaan waar we de show kp moeten rijden. Denk niet dat zoiets bij ons in Belgie kan pal in het centrum. Mensen rijen dik,ronde punten en een mooie brede weg wat wil een mens nog meer met een bmw die voor de dwarsligger trofee gaat. Het was voor ons dan ook puur genieten om daar te kunnen rijden. Verder werkten we nog eens 4kp af om dan terug naar onze favoriete kp te komen in het centrum maar dat was zonder het noodlot gerekend. Net als we aan de start stonden van de show kp  kwam er damp uit de auto, oorzaak schroef van de koeling losgekomen. Met wat touw en hulp van onze hollandse vrienden om de schroef terug te bevestigen konden we terug starten. Maar lang hield ons herstellings werk het niet vol en na 4 km hebben we besloten om de handdoek te gooien om de motor niet kapot te rijden.

Jammer,heel jammer zelfs als je weet dat het een kost is van 5 euro cent om het te herstellen. Op het ogenblik dat we niet meer verder konden stonden we op een 21st plaats op 4sec van de 20ste. Bij deze wil ik enkele mensen bedanken in de eerste plaats mijn vrouw Katty, KB racing  voor de terug perfecte service,De mannen van Kurt Braekeveld om het even bij te springen op vrijdag, Scmid racing  voor de opvang vrijdag nacht na het gesloten wagen park, supporters en zeker niet te vergeten Timothy Heeren en zijn organisatie. Tot volgend jaar, ze mogen alvast de beker personaliseren want derde keer goeie keer.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen