× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

04-07-2013

Wedstrijdverslag Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag Ypres Historic Rally - Patrick Mylleville

Mylleville Patrick: "De Ypres historic rally was voor ons een enorm belangrijke wedstrijd ifv het Belgisch kampioenschap , we moesten daar punten scoren . Met de proeven dicht bij huis en met de ervaren co Nico moest dit kunnen lukken . Op vrijdag konden we finishen op een 5 de plaats op amper 3 sec van de 3 de plaats , we hadden zeker een goede start .
Zaterdag waren de weergoden ons terug niet zo gunstig gezind maar vol goede moed vertrokken we naar de eerste proef op slicks . Dit was de verkeerde keuze want de proeven lagen er nog glad bij , maar toch waren we tevreden over onze tijd . Proef Watou was voor ons een ramp , ergens halfweg de proef brak de gaskabel en moesten we gedwongen langs de kant om een noodherstelling uit te voeren . Doordat de service pas enkele proeven later was moest Nico met de kabel in de hand gas geven op de 2 volgende proeven waardoor we een 8 tal minuten verloren . De wagen was terug hersteld in de service maar het was zinloos om terug van start te gaan , we hadden teveel achterstand om punten te kunnen scoren . Toch kunnen we die eerste plaats nog vasthouden door een sortie van Chris Debyser die normaal de leiding in handen had genomen .

Wij kijken nu al uit naar de volgende rally nl de Bianchi op 3 augustus . Voor foto’s en filmpjes kun je altijd op onze terecht : http://www.mas-racing.be/nl-mas-racing.html. Hopelijk zijn onze supporters terug op post !!!"

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen