× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

11-03-2013

Preview: Le Touquet - Moorslede: Frank Werner

Stefaan Prinzie - Frank Werner (Mitsubishi Lancer EVO X)

Komende donderdag en vrijdag staat de rally Le Touquet op het programma. Dit weekend zijn we gaan verkennen en ondervonden dat dit een zeer rappe rally wordt met vooral de zaterdag veel verraderlijke passages. Het wordt opletten geblazen en zeker met zulke weersomstandigheden in het vooruitzicht. Van de 118 wagens staan er ook 2 vlaamse teams aan de start. Stefaan en ikzelf met de Lancer EVO X (Nr 73) en ook nog Wagemans-Pattyn (Ford Fiesta Nr 80). 
Het late nummer komt door het feit dat eerst alle wagens starten die ingeschreven zijn in  de Franse kampioenschappen. Na de tweede proef op de eerste dag is er er reeds een regroup  waarna er al gestart worden volgens het klassement van die tweede kp. Voor mezelf wordt het een druk weekend want de zondag sta ik al terug aan de start in Moorslede.

Breda Pieter - Frank Werner (BMW M3)

Na een pauze van 3 jaar na een zwaar ongeval en een voorzichtige start in de Omloop en TBR vorig jaar wil de BWM garagist uit Kooigem dit jaar toch weer wat meer rally’s gaan rijden. De alomgekende microbe onder de rallyrijders... Hier is de doelstelling om het vertrouwen terug te vinden en vooral veel plezier te beleven in de achtertrekker.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen