× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

05-12-2012

Ook Bert Coene kiest voor een Mitsubishi Lancer EVO X R4

Ook Bert Coene kiest voor een Mitsubishi Lancer EVO X R4

Nadat Andy Lefevere en Claude Bal reeds via onze site hadden bekend gemaakt dat ze in 2013 met een R4 versie van de Mitsubishi Lancer zullen rijden, kregen we vandaag de bevestiging dat ten huize Bert Coene er ook een Lancer R4 zal aangeschaft worden... "We hebben inderdaad bij Jasper Vanden Heuvel een gloednieuwe Mitsubishi Lancer EVO X R4 aangekocht," aldus Bert.

De plannen om een R4 aan te schaffen waren er reeds eind vorig seizoen, maar toen werd uiteindelijk beslist om nog een jaar verder te doen met de 'gewone' EVO X. "We hebben vorig jaar inderdaad voor het eerste de R4 kunnen testen, en toen was ik al sterk onder de indruk. Half december gaan we naar Nederland om de nieuwe Lancer op te halen. Ik er naar uit om volgend jaar de strijd aan te gaan met Andy en Claude... Net zoals de anderen hebben we de R4 gekocht met een sequentieële versnellingsbak. In de VAS wedstrijden is deze bak geen probleem, voor de nationale wedstrijden is het nog afwachten, maar we kunnen eventueel een bak gebruiken van Vanden Heuvel. Echter ik blijf hopen op een oplossing van de RACB!"

Bij het G&V team zal het een drukke winter worden, want het team is tijdens de wintermaanden ook bezig met de heropbouw van de BMW M3. De beide Lancers en de BMW M3 krijgen bovendien een totaal nieuwe livery tegen de Rallysprint van Moorslede waar de R4 zijn debuut zal maken.

Het G&V team staat ook op de rallylovers-kalender 2013. Deze kalender kan je gratis afhalen bij verschillende handelszaken, waaronder ook bij 't Winkeltje Dadizeelsestreaat 77 in Moorslede.

 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen