× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

30-10-2012

Stefaan Prinzie met Heli BMW 1 in Sint Truiden en eigen BMW M3 te koop

Stefaan Prinzie met Heli BMW 1 in Sint Truiden en eigen BMW M3 te koop

In de laatste manche van het VAS kampioenschap zal Stefaan Prinzie aan de start komen met de HELI BMW 1 die in het BFO BRC 2012 bestuurd werd door Chris Van Woensel. "De motor van onze eigen BMW is nog niet hersteld na de schade in Roeselare, en ik wou de HELI BMW al langer eens testen," aldus Stefaan. "Die BMW is ongetwijfeld één van de snelste BMW's op de markt en ik wou die graag eens zelf testen..."

De week na de Condroz Rally zullen Stefaan en Sharon nog de laatste manche van het Franse onverhard kampioenschap betwisten. In deze wedstrijd zal Stefaan zijn recent aangekochte Mitsubishi Lancer EVO X ontdekken. "Ik zal met deze wagen enkel in Frankrijk rijden. De wagen is trouwens te huur voor alle andere wedstrijden, zo heeft de wagen nu reeds de Rallye de Valais in Zwitserland gereden." Meer info over de verhuur van deze Lancer krijg je bij Floral Racing.

Stefaan wist ons ook nog te vertellen dat de eigen BMW M3 tijdens de winterperiode te koop zal aangeboden worden. "Eerst zal Jean Yves van M-Race Tech een nieuwe motor inbouwen en de wagen opnieuw compleet in orde zetten en dan verkoop ik de wagen. Ik wil me in 2013 volop concentreren op het Franse onverhard kampioenschap."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen